Commissie

Praeses

Heey, Mijn naam is Maretti, 27 jaar oud en derde jaar Bachelor diergeneeskunde. Mijn thuisfront is in Den Haag te vinden waar ik samenwoon met m’n vriend, twee katten en vlaamse reus Jumbo. Na een Bachelor Biologie in Leiden te hebben afgerond, ben ik last minute toch nog ingeloot voor Diergeneeskunde. De Symposiumcommissie is op mijn pad gekomen door Shirley, maar het heeft mij zeker niet teleurgesteld. Het is een erg drukke en gezellige commissie, waar veel te regelen is en heel erg veel van te leren. Maar paardjes… daar draait het toch wel om bij V.S.R. De Solleysel en de VHiVer. Het paardenvirus zit al lang in mijn bloed en is niet meer te genezen. Vijftien jaar geleden zijn de lessen begonnen, naja lessen… het was vooral lol met je knol XD. Dat is het nog steeds, maar dan op mijn eigen paardje, tien jaar alweer. Samen zijn we erg naar elkaar toe gegroeid, na een zeer slechte start, vertrouwen we elkaar nu blind. Samen met de supergezellige Symposium commissie van dit jaar ben ik als voorzitter verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het symposium Developments in Equine Locomotion o.d.z. ‘Moving Forward’.

Vice Praeses

Hey, Mijn naam is Shirley, ben 20 jaar oud en zit in m’n derde jaar (na de zomervakantie in de master als t goed is). Ik kom uit het mooie Twente, maar zit nu op kamers in Utrecht. Ik ben in de symposiumcommissie gegaan omdat het me leuk leek om een commissie bij de Solleysel te doen en de symposiumcommissie leek mij gewoon het leukst (lekker origineel :p). Ik rij zo onderhand al 9 jaar paard en heb mijn verzorgpaardjes al weer 7 jaar. Ik ben geen typisch “ik was altijd al gek op paarden en moest en zou paardrijden lang voordat ik oud genoeg was” type, maar ben op paardrijles verzeild geraakt omdat ik me verveelde en toen besloot om te zeggen dat ik wou paardrijden, terwijl ik er helemaal niks mee had. Nou, na een gesprek tussen moeder en tante die zei dat het helemaal niet superduur was, mocht het nog ook. En hier ben ik dan, 9 jaar en heel veel gekke, leuke, lieve verzorgpaardjes later, halverwege de studie diergeneeskunde en vice-voorzitter van de symposiumcommissie van V.S.R. De Solleysel en de VHiVer.

ab Actis

Hoi, ik ben Annabel Bakker, 19 jaar oud en begin in september aan het 3e jaar van de bachelor. Ik kom uit Utrecht en woon in Utrecht. En rij inmiddels ongeveer 10 jaar paard op een manege in Woerden. Nu ben ik secretaris van de symposiumcommissie van VHiVer en V.S.R. “De Solleysel”. Dat is gezellig en ook heel leuk om een mooi symposium neer te zetten.

Fiscus

Hoihoi, Ik ben Alexine Albers, 20 jaar oud en ik zit na de zomer alweer in het derde jaar van de bachelor. Ik kom uit Papendrecht, maar woon nu ook een tijdje op kamers in Utrecht. Na eerst een paar jaar vechtsport wilde ik op mijn 9e iets anders en ben ik heel toevallig bij de paarden uitgekomen. Na een paar jaartjes voor een leuke Welsh pony gezorgd te hebben, kreeg ik op mijn 15e mijn eigen paardje Wynona, die ik nog steeds heb. Dit jaar leek het mij leuk om me aan te sluiten bij de symposiumcommissie van 2016/2017 van V.S.R. De Solleysel en de VHiver, waar ik nu de belangrijke rol van fiscus heb. Ik heb erg veel zin in het symposium van september en ik hoop dat het een mooie dag wordt!

Catering

Hoi, ik ben Carli Jansen , ik ben 22 jaar oud en een 3e Bachelor studente van deze mooie studie. (na de zomer). Ik kom uit Reusel, in Brabant aan de Belgische grens. Ik rijd vanaf mijn 9e paard, begonnen bij een manege en vanaf mijn 11e heb ik gegroomd. Eerst bij New Forest menpony’s en vanaf mijn 14e bij een springstal. Daar heb ik ook jonge paarden opgeleid. Ik heb een jaar een eigen New Forest pony merrie gehad waar we ook een merrieveulentje bij gefokt hebben, helaas heb ik deze weg moeten doen toen ik ging studeren. Nu doe ik ET’ers zadelmak maken voor de Solleysel en rijd ik daar als vaste lesser. Ik ben deze commissie gaan doen omdat me dit een erg gezellig en leerzaam jaar lijkt, waarbij je je commissiegenoten erg goed leert kennen en je een leuk en leerzame evenement neer kunt zetten. Ook is het leuk dat je zelf het onderwerp kunt bepalen en je er dus ook in kunt verdiepen.

Promotie

Hoi ik ben Kasha en zit nu alweer in mijn derde jaar van de bachelor. Naast mijn studie ben ik elke dag nog op de manege te vinden om mijn Fjord te rijden. In de commissie heb ik de taak om voor al de promotie te zorgen denk hierbij aan posters, boekjes of deze website bijvoorbeeld. Ik hoop jullie allemaal te mogen zien op ons prachtige symposium waar wij al het hele mee bezig zijn om het te organiseren.

 

V.S.R. "De Solleysel"

¡Hola! Mijn naam is Bent Vlierman en ik zit namens het bestuur der V.S.R. “De Solleysel” in deze super leuke commissie! Ik ben 20 jaar oud en ik begin na de zomer in mijn tweede jaar van de bachelor aangezien ik als bestuur een tussenjaar heb gehad. Geboren in het mooie Twente, zag ik dagelijks paarden, maar ik had me er nog nooit in verdiept. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met mennen en paardrijden bij V.S.R. “De Solleysel”. Ik heb erg veel zin in het symposium dus ik hoop jullie allen te zien op onze grote dag!.

 

VHiVer

Hoi ik ben Judith en zit namens de VHiVer in deze commissie.